Molenfoto op mok of muismat

Wilt u uw koffie uit een originele molenmok drinken of uw muis laten gaan over een unieke molenmuismat? Dan is dat nu mogelijk. Het is mogelijk om een foto naar wens op een mok of muismat te laten zetten door fotocadeau.nl uit Kollum.

Fotomok
Na het kiezen van de foto die u op de fotomok wilt laten bedrukken, kunt u de kleur van de beker kiezen. De mok is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, namelijk: wit, rood, groen, geel, zwart, blauw en oranje. Ook kunt u kiezen voor een magic mok.
Deze magische mok tovert de foto op uw mok, wanneer er warme vloeistof in wordt geschonken. Het lijkt namelijk eerst alsof er geen foto op een mok zit, maar niets is minder waar. Wanneer u de warme drank in de mok schenkt, wordt de foto tevoorschijn getoverd!

Fotomuismat
De muismatten worden gemaakt van natuurlijk rubber met een linnen toplaag. Door het rubber blijft de mat goed op zijn plaats liggen. De linnen toplaag zorgt ervoor dat u de computermuis goed kunt bewegen over het beeldscherm. De foto wordt op het linnen afgedrukt. De mat is vierkant en heeft een afmeting van 206x196x3 mm. Dit is groot genoeg voor alle computermuizen!
Een muismat met molen kost €15,95 inclusief verzendkosten.

Bestel een molenfoto op mok of muismat. Uw bestelling ontvangt u vijf werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Maak het bedrag over naar onze bankrekening via
IBAN: NL63 RABO 0357 4252 00